duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateS-a urcat beat...

S-a urcat beat la volan cu gândul să-și bată concubina

La data de 08 septembrie a.c., Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 31 de ani, se deplasează din comuna Filipeni către municipiul Bacău, la volanul unui autoturism, sub influenţa alcoolului şi a ameninţat că o va agresa pe concubina sa care se afla în Bacău.

  Polițiștii au oprit în trafic autoturismul în cauză, al cărui conducător auto era tânărul de 31 de ani. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiind eliberată dovadă fără drept de circulaţie.

  Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, tânăra de 30 ani, pe fondul unui conflict cu rudele din comuna Flipeni, a fost ameninţată de concubin cu agresiuni fizice, motiv pentru care cei doi au fost conduşi la sediul Secţiei 2 Poliţie Bacău.

  Având în vedere gravitatea faptei şi starea de temere creată victimei, în urma probelor administrate şi a evaluării riscului, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o durată de 5 zile, prin care s-a dispus ca tânărul să păstreze o distanţă minimă de 50 de metri faţă de concubină.

  Totodată, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

              Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Bacău.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...