sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateS-au "cinstit" înainte...

S-au “cinstit” înainte de a urca la volan

La data de 14 august a.c., polițiștii din Comăneşti, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Republicii din localitate, au depistat în flagrant delict, un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

                  Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


La aceeași dată, un echipaj de poliție rutieră, aflându-se în serviciul de supraveghere a traficului pe D.N 12A, în oraşul Comăneşti, au depistat în flagrant delict, un bărbat de 56 de ani, din Târgu-Ocna, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

  Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

 

 

  O patrulă de poliție din Buhuşi au oprit în trafic, un autoturism la volanul căruia de afla o femeie de 46 de ani. Întrucât emana halena alcoolică, conducătoarea auto a fost supusă unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care aceasta a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Femeia este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

La data de 15 august a.c., un echipaj de poliție rutieră din Oneşti au depistat în trafic un localnic de 53 de ani, pe str. Oituz, având o îmbibaţie alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 16 august a.c., în jurul orei 01.30, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai, fără luminile de întâlnire în funcțiune.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

  În jurul orei 01.50, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, a depistat în traffic, un localnic, de 28 de ani care conducea pe strada Mihail Kogălniceanu, un autoturism cu o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge.

  Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...