27.2 C
Bacau

S-au împlinit cinci ani de la apariția primului număr al publicației ,,Infomed Moinești”

De stiut!

Numărul 20 al revistei trimestriale ,,Infomed Moinești – Jurnal al Spitalului Municipal de Urgență din Moinești” (octombrie-decembrie 2013), este și unul aniversar, marcând cinci ani de la apariția sa neântreruptă.

Sub directa coordonare a directorului publicației, dr. Adrian Cotîrleț – managerul spitalului din Moinești și a dnei dr. ing. Joséphine Kohlenberg (specialist de vârf în domeniul rețelelor de telecomunicații/IT și serviicii, profesor asociat și project manager la Évry, Franța) – redactor-șef, jurnalul medical reprezintă un mijloc de informare eficient și extrem de util nu doar pentru cadrele medicale, ci și pentru toți cei interesați de activitatea spitalului moineștean, de realizările și proiectele derulate aici, de noutățile din lumea medicală, de prezentarea detaliată a activității medicilor etc.

În rubrica ,,Cuvântul Directorului” din recentul număr al jurnalului, dr. Adrian Cotîrleț face o retrospectivă a anului medical 2013, menționând obiectivele îndeplinite, aprecierile de care se bucură personalul medical, căruia îi mulțumește pentru activitatea desfășurată cu abnegație și seriozitate. Mulțumiri sunt adresate și autorităților locale, care au susținut proiectele de modernizare și dotare derulate la spitalul din Moinești, precum și pacienților care au apelat cu speranță și încredere la serviciile oferite de cadrele medicale.

Alte titluri din cuprinsul interesantei publicații: ,,Schimb de experiență în Israel” – farmacist Paul Andreianu; ,,Demența în boala Alzheimer: etiologie, simptome, evoluție” – dr.Mirela Hrișcu; ,,Compartimentul de Urologie” – în prezentarea medicilor Viorel Bălan și Florin Dumitru Manea;
,,Etiologia diareei nosocomiale, o afecțiune frecventă, dar subestimată” – dr. Ioan-Adrian Pântea, rubrica ,,Colegii noștri” (semnată de dr. Iulian Pavel), fiind dedicată medicului Ioan Mocanu (63 de ani) – șeful secției de boli infecțioase din cadrul Spitlaului Moinești. La toate acestea se adaugă noutăți medicale, alte subiecte de interes prezente în revistele de specialitate din străinătate.

Romulus Dan Busnea

- Advertisement -

Ultimele stiri