26.1 C
Bacau

SA LE ALINAM SINGURATATEA

De stiut!

Luni,4 martie 2013,trei grupe de copii de la Gradinita cu program prelungit nr.33 -Bacau (Grupa”Voiniceilor”,grupa “Harnicutilor”si grupa”Piticilor”) coordonati de educatoarele MARIA DARABAN, ADRIANA PAVEL, NELICA MIHAI, MARIANA MUNTEANU, GABRIELA VRACIU si TANIA PODOLEANU, au pasit cu sfiala in incinta Caminului Pentru Persoane Varstnice-Bacau,pentru a face o bucurie celor aflati aici,la inceput de primavara.

“Lasati sa va picure in suflet inca o primavara,care sa va aduca speranta si liniste. V-am impletit un martisor aducator de primavara,din albul fulgilor de nea si din a soarelui zambire.Va dorim ca primavara sa va aduca o adiere calda de bucurie. Noi am venit cu un buchet de flori muzicale si cu versuri care sa va incante sufletul”-a spus MARIA DARABAN,initiatoarea actiunii in deschiderea programului artistic oferit gazdelor.

Au cantat,au spus poezii si au fost aplaudati la scena deschisa.Apoi au daruit bunicutelor si bunicilor gazde,fructe,dulciuri si martisoare.Au curs lacrimi,au urmat imbratisari si multumiri.

Copiii,parintii si educatoarele lor au plecat cu sufletul impacat:au adus o raza de lumina in ochii tristi ai unor oameni ce asteapta sa vina primavara.

- Advertisement -

Ultimele stiri