duminică 23 iunie 2024

.

Cum să eviți capcanele...

În preajma sărbătorilor, este ușor să cazi în capcana consumului excesiv de alimente....

Crioterapia: O soluție inovatoare...

În lumea medicală în continuă evoluție, căutăm mereu metode inovatoare și eficiente pentru...

Câteva lucruri despre dispozitivele...

Dacă ai trecut de faza filmelor cu spioni, știi, fără îndoială, că nu...

Conduita preventivă în condiții...

Conducerea sub razele arzătoare ale soarelui poate fi o provocare, punând la încercare...

Salata

Salata de ganduri (sau sălățică, că așa e la modă) pentru dimineata asta, presarata desigur, cu sare si piper, gustoasa ca o ironie a sortii. Iar cand zic gustoasa ca o ironie a sortii, chiar la gustul un preparat delicios ma gandesc.

Si ma mai gandesc ca e marti deja, ca ieri, desi luni si 13, a fost o zi aparte, cu vesti neasteptate si bune. Si ma mai gandesc si la faptul ca azi avem parte de cel putin trei ceasuri minunate, cafeaua e calda si sporul de munca tot mai mare.

Si ma mai gandesc si la… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...