O salată ieșită din tiparele clasice, care poate înlocui, la masa festivă de Paște, clasica salată de boeuf. Are mai puțină încărcătură energetică (mai puține calorii – cum ar zice nutriționiștii apăruți precum ciupercile după ploaie), și este mult mai ușor de pregătit. Iar dacă nu găsiți, ori nu vă permiteți butterfish, puteți să-l înlocuiți cu orice alt pește afumat. Inclusiv păstrăv.
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....