.

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție...

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe...

Cum acționează cremele hidratante

Crema hidratantă sau emolientă este un preparat cosmetic folosit pentru protejarea, hidratarea și...

Mai are cuierul clasic...

Dacă ați fost prin niște apartamente ale rudelor părinților sau chiar prin apartamente...

Ce trebuie să știți...

Proiectorul LED este un dispozitiv care utilizează diode emițătoare de lumină pentru a...
AcasăCulinarSalată de andive...

Salată de andive cu pește afumat și brânză cu mucegai albastru

Nu toată lumea se dă în vânt după andive. Pentru că, cârcotesc unii, sunt amare. Se rezolvă rapid, îndepărtându-le cotorul lemnos, care este sursa amărăciunii. Pentru că, cârcotesc alții, se oxidează foarte rapid expuse fiind la aer. Și asta se rezolvă, fie stropindu-le cu zeamă de lămâie (care conține infamul aditiv E330) din belșug, ori încorporându-le rapid într-un sos. Se pot consuma crude, în salate, fierte, aburite, ori rumenite în cuptor. Și nici nu-s scumpe, ½ kg (~ 1 pound) costând, în supermarketurile din România, mai puțin de 6 Lei. Mult mai puțin decât o legătură de sparanghel. Tocmai am descoperit că puteți combina andivele cu tandemul (interzis de italieni) pește & brânză (vezi aiciaici și aici). Citiți mai jos cum se face o astfel de salată de andive cu pește afumat și brânză cu mucegai albastru (aka blue cheese).
 
209
 
butterfish
 
Integral, AICI.