.

Cum acționează cremele hidratante

Crema hidratantă sau emolientă este un preparat cosmetic folosit pentru protejarea, hidratarea și...

Explorând marele necunoscut. Ce...

Campingul este una dintre cele mai captivante și conectate modalități de a petrece...

Mașina electrică, mult marketing...

Probabil ați aflat că Anglia va interzice peste vreo zece ani înmatricularea mașinilor...

Bijuterii cu utilizări mai...

Oamenii au folosit bijuterii din mai multe motive: funcționale, în general pentru a...
AcasăCulinarSalată de andive...

Salată de andive cu ton afumat şi brânză Roquefort

O salată uşoară în care se îmbină într-un mod surprinzător de plăcut gustul uşor amărui al andivelor cu cel acru al sucului de lămâie, tenta de fum a tonului şi iuţeala muştarului de Dijon. O combinaţie de texturi diverse (filé de ton, brânză Roquefort, miez de nucă, frunze de andivă) şi, nu în ultimul rând, o armonie coloristică de efect.

Modul de preparare nu este de loc sofisticat, iar rezultatul este spectaculos, în special pentru cei mai puţin învăţaţi să stea „la cratiţă”.  Continuarea aici.