duminică 8 septembrie 2024

.

Pe ce “sol” construim...

Explicaţiile psihologului Laura Maria CojocaruÎn acesta viață, avem de învățat lecția relaționării, lecția...

Trucuri pentru îngrijirea pielii

Știți elementele de bază: beți multă apă, dormiți suficient și spălați-vă fața. Dar...

Tot ceea ce trebuie...

Majoritatea autovehiculelor diesel sunt prevăzute cu un filtru de particule.Este posibil să fi...

Cum sa fii mereu...

Grija pentru sanatate trebuie sa devina o prioritate pentru persoanele adulte. Stilul de...
AcasăCulinarSalată “de boeuf”,...

Salată “de boeuf”, supă și pilaf “decât” dintr-o găină. De la țară

104 copy

După cum v-am amenințat, articolul de ieri are și o continuare.

Din ultima excursie la munte m-am procopsit cu o puicuță crescută în aer liber, hrănită cu te miri ce rămânea prin gospodărie, iarbă, gângănii, alte alea, și alergată bine prin ogradă de către piticul negru american. Ăsta din figură:

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....