După ce timp de o săptămână n-am mai gătit nimic altceva decât “baguette-jambon- fromage-crudités”, am început cu ceva facil, pentru reintrarea în parametri normali. Drept pentru care, salată. Mai precis, salată cu salată (și) cu salată verde. Este genul de preparat ușor (atât de realizat, cât și de “consumat”), pe care îl recomand începătorilor într-ale bucătăriei. Iar dacă aveți probleme cu maioneza, după ce ați reușit să stricați măcar 5 ouă și un litru de ulei, puteți trece la nivelul următor: cumpărați maioneză gata preparată
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....