Salată de primăvară cu ouă și ton

Ar fi trebuit să-i zic “Salată de primăvară cu ouă, ton, leurdă, spanac, ceapă roșie, ceapă verde, roșii, roșii cherry, asezonată cu ulei de măsline cu aromă de trufe și cu zeamă de limetă”, dar cred că v-ați fi plictisit numai parcurgând, chiar și în diagonală, acest titlu alcătuit din 135 de caractere (fără spații).

O salată care se face aproape singură, pe care nici măcar un intrus în spațiul bucătăriei n-ar putea s-o rateze (dacă urmează cu sfințenie indicațiile de mai la vale). Ingredientele vegetale se găsesc acum în orice piață (de legume și zarzavaturi ori “agro-alimentară” – se subînțelege). Pe cele de origine peștească și păsărească le găsiți în supermarket. Precum și roșiile cherry, uleiurile și limeta.

100

Cu ce-am pus eu în salată, ies cam două porții. Pentru mai multe, aplicați regula de trei simplă. Aveți grijă să nu vă dea cu virgulă, în special la ouă 😉

Mai departe, citiți AICI.