luni 11 noiembrie 2024

.

Ce trebuie să faceți...

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrare, de la cel mai scăzut la...

Cum tratăm o întindere...

Un ligament este o bandă fibroasă de țesut conjunctiv care leagă osul de...

Tot ceea ce trebuie...

Există mai multe modele diferite disponibile. Deși este tentant să alegeți primul model...

Top 10 sfaturi agricole...

Agricultura modernă necesită o atenție constantă asupra tehnologiilor și proceselor pentru a maximiza...
AcasăCulinarSalată de primăvară...

Salată de primăvară cu ouă și ton

Ar fi trebuit să-i zic “Salată de primăvară cu ouă, ton, leurdă, spanac, ceapă roșie, ceapă verde, roșii, roșii cherry, asezonată cu ulei de măsline cu aromă de trufe și cu zeamă de limetă”, dar cred că v-ați fi plictisit numai parcurgând, chiar și în diagonală, acest titlu alcătuit din 135 de caractere (fără spații).

O salată care se face aproape singură, pe care nici măcar un intrus în spațiul bucătăriei n-ar putea s-o rateze (dacă urmează cu sfințenie indicațiile de mai la vale). Ingredientele vegetale se găsesc acum în orice piață (de legume și zarzavaturi ori “agro-alimentară” – se subînțelege). Pe cele de origine peștească și păsărească le găsiți în supermarket. Precum și roșiile cherry, uleiurile și limeta.

100

Cu ce-am pus eu în salată, ies cam două porții. Pentru mai multe, aplicați regula de trei simplă. Aveți grijă să nu vă dea cu virgulă, în special la ouă 😉

Mai departe, citiți AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....