Este o salată rezultată prin combinarea a două salate zise “clasice”. Prima este salata de pui cu țelină și maioneză (în care, de regulă, se pune doar piept de pui fiert, țelină crudă rasă și puțină maioneză, apoi se asezonează cu sare și piper), cea de a doua este salata de crudități, care conține țelină, morcov și măr (toate date prin răzătoare, stropite cu zeamă de lămâie și potrivite de sare și piper).
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....