marți 12 noiembrie 2024

.

Cinci schimbări pe care...

Colesterolul este o substanță ceroasă, asemănătoare grăsimilor, care se găsește în toate celulele...

Ce sunt dozatoarele de...

Pâna pe la finele secolului al XIX-lea, în cele mai multe cazuri, mărfurile...

Ansamblul de joacă pentru...

Copilăria este o perioadă plină de energie și imaginație pentru cei mici, iar...

Transformă-ți locuința într-un refugiu...

În era în care preocupările legate de mediul înconjurător și costurile energetice sunt...
AcasăCulinarSalată de ton...

Salată de ton cu crudități: tije de țelină (apio), ceapă roșie, fenicul

108 copy

Una dintre binefacerile (fără ghilimele de data asta) Epocii de Aur este aceea că ne-a învățat să avem întotdeauna în casă alimente greu perisabile (conserve, făină, orez, ulei ș.a.m.d.). Am rămas cu această obișnuință indusă de teama că “dacă n-o să mai bage curând la Alimentara?”, iar ăsta este un lucru bun, pentru că poate oricând să ne lovească o calamitate (inundație, cutremur etc.), care va cam scoate din priorități aprovizionarea supermarketurilor. Nu zic să așteptați până atunci. Puteți încerca această combinație de ton cu crudități și neforțați de împrejurări.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....