joi, noiembrie 30, 2023

Despre șomajul tehnic pe timpul pandemiei

Şomajul tehnic este perioada în care salariaţii...

Două suplimente alimentare pentru sănătatea ta

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul...

Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel

CoolturaSâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel
- Advertisement -

Cei 4 grei ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au intrat într-o nouă etapă a provocării de a găsi noua senzație din stand-up: battle-urile! După ce duminica trecută s-au înfruntat concurenții din echipa lui Vio, sâmbăta aceasta este rândul lui Costel să treacă prin emoțiile confruntărilor dintre concurenții săi în urma cărora fiecare câștigător este decis prin votul publicului din sală. Dar a ales bine juratul perechile de adversari? Între colegii săi de juriu s-a născut o dezbatere pe această temă. “Puteai să fii șmecher și, din echipa ta, să rămână doar vârfurile!, a comentat Dan Badea. Teo este, însă, de altă părere: Mie mi se pare că, exact cum sunt categoriile de greutate, la fel trebuie să fie și meciurile. Nu-l pui pe unul de la categoria 100 kg să se bată cu unul de la categoria muscă!.

Ce surprize a pregătit, așadar, Costel, telespectatorii vor putea urmări în cadrul celei mai noi ediţii Stand-Up Revolution, la Antena 1. Cel mai așteptat battle din echipa sa este cel dintre Ștefana și adversarul ei, îndelung căutat de Costel în audiții. “Din prima zi, de când el a ales-o pe Ștefana, tot ce am auzit la audiții a fost: <Să-i găsesc pe cineva Ştefanei… Pe cine găsesc pentru Ștefana?>. Ziceai că totul se învârte în jurul ei.”, a declarat Dan Badea. “Nu am știut că mentorul meu, Costel,
s-a preocupat atât de mult cu cine o să fiu la battle”, a spus
Ștefana. Acum, juratul Stand-Up Revolution a găsit, în sfârșit, răspunsul! Se anunță, așadar, o ediție Stand-Up Revolution intensă, pentru că Ștefana se va confrunta cu un concurent care a acaparat atenția publicului feminin: Kobe. Cum va decurge acest battle, dar și restul duelurilor și cine sunt semifinaliștii din echipa lui Costel telespectatorii vor vedea sâmbăta aceasta, la Antena 1, de la 20:00. Iar duminică, este rândul lui Dan Badea să ii treacă pe concurenții săi prin furcile caudine ale battle-urilor. Câștigătorii acestei etape vor fi, astfel, cu un pas mai aproape de marele premiu de 20.000 de Euro. 

Alte titluri