miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulSanse de integrare...

Sanse de integrare pe piata muncii bacauane la debut de octombrie

Angajatorii bacauani au anuntat la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), pentru prima saptamana a lui octombrie 2012, circa 150 de posturi libere in diferite domenii de activitate. Oferta generoasa este pentru lucratori in confectii si constructii, tamplarie si alimentatie publica.

Angajatorii din judet au mai anuntat insa posturi libere si pentru agenti comerciali, ingineri constructori, operatori calculatoare si asistenti medicali.

Persoanele aflate in cautarea unui serviciu pot consulta oferta completa a angajatorilor din judet, la sediul AJOFM Bacau (str. I. S. Sturdza nr 63, Bacau) precum si la punctele de lucru din judet, ale institutiei.

La finele lunii august 2012, rata somajului in judetul Bacau era de 5,34%, in crestere fata de lunile precedente.(Madalina ROTARU)

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...