Saptamana voluntariatului la Gradinita 33

Copiii de la Gradinita cu program prelungit nr 33 Bacau nu au dorit sa lase sa treaca aceasta saptamana fara sa se implice intr-o noua actiune umanitara.

Au colectat impreuna cu parintii si educatoarele lor multe pachete cu hainute,incaltaminte,jucarii si rechizite. Au cumparat fructe si dulciuri, apoi si-au trimis cativa reprezentanti la sediul FSC Bacau din strada Marasti 32 bis,pentru a face o bucurie copiilor asistati din acest centru.

Maria Daraban si Adriana Pavel, initiatoarele proiectului “CUNOASTERE,BUNATATE,FANTEZIE SI TALENT”, au strans in jurul lor cadrele didactice de la 4 grupe de copii din Gradinita 33 Bacau si de la 2 grupe de copii de la Gradinita Lespezi,comuna Garleni,unindu-se intr-o actiune de suflet pentru alte suflete.

“Gesturile mici si simple, dar facute din toata inima pot aduce o mare bucurie . Putini oameni mai stiu sa ofere bunatate celor din jur. Pentru a avea o viata frumoasa trebuie sa porti in suflet cateva valori: iubirea ,credinta ,respectul ,bunatatea. Fara ele….nu exista nimic. Dalai Lama spunea ca atunci “Cand educi mintea unui copil, nu uita sa-i educi si inima.”Noi asta incercam sa facem si speram sa reusim “-a subliniat Maria Daraban in mesajul sau catre cei de la FSC Bacau.