.

Cum a apărut ideea...

Un salariu minim este cea mai mică remunerație pe care angajatorii o pot...

Cum să îți hidratezi...

Toată lumea folosește o cremă de față în mod regulat, dar tu știi...

Ansamblul de joacă pentru...

Copilăria este o perioadă plină de energie și imaginație pentru cei mici, iar...

Ce trebuie să faceți...

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrare, de la cel mai scăzut la...
AcasăCulinarSărățele cu mac...

Sărățele cu mac și parmezan

Cum vă povesteam și cu alte prilejuri, nu sunt expert, nici măcar specialist, pe zona de patiserie-cofetărie. Nu sunt un fan înfocat al preparării aluaturilor sau al compozițiilor gen pandișpan, chec, blat de tort ș.a.m.d. În majoritatea cazurilor le las în seama altora ori le iau “de-a gata”…

108

N-am folosit aluat congelat, care rezistă până la 1 an la –18 ˚C, ci din cel refrigerat, adică proaspăt preparat, dar cu o perioadă de valabilitate mult mai redusă. Avantajul? Diminuarea semnificativă a timpului de pregătire și a efortului depus. Și nici nu trebuie să fi expert ca să produci niște chestii de ronțăit.

107

Articolul integral îl puteți accesa AICI.