.

Top 10 măsuri ca...

Sănătatea ficatului este esențială pentru buna funcționare a întregului organism. Ficatul are roluri...

Tratament eficient pentru varsaturile...

Indiferent cât de atent îți îngrijești câinele, este posibil ca, din când în...

Ce sunt scannerele intraorale...

Un scaner intraoral este un dispozitiv care este utilizat pentru a capta o...

Avantajele si dezavantajele calatoriei...

Unul dintre cele mai avantajoase sisteme de transport international este autocarul iar aceasta...
AcasăCulinarSărățele cu mac...

Sărățele cu mac și parmezan

Cum vă povesteam și cu alte prilejuri, nu sunt expert, nici măcar specialist, pe zona de patiserie-cofetărie. Nu sunt un fan înfocat al preparării aluaturilor sau al compozițiilor gen pandișpan, chec, blat de tort ș.a.m.d. În majoritatea cazurilor le las în seama altora ori le iau “de-a gata”…

108

N-am folosit aluat congelat, care rezistă până la 1 an la –18 ˚C, ci din cel refrigerat, adică proaspăt preparat, dar cu o perioadă de valabilitate mult mai redusă. Avantajul? Diminuarea semnificativă a timpului de pregătire și a efortului depus. Și nici nu trebuie să fi expert ca să produci niște chestii de ronțăit.

107

Articolul integral îl puteți accesa AICI.