luni, decembrie 11, 2023

Pe ce “sol” construim relaţia de cuplu?

Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru În acesta viață,...

Scurtă istorie a pantalonilor scurți

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta...

Scandal în club, au intervenit jandarmii

ActualitateScandal în club, au intervenit jandarmii
- Advertisement -

Duminică dimineață, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat pentru a interveni într-un caz de agresiune fizică în municipiul Moinești.
Totul s-a întâmplat în jurul orei 4.00 într-un club, unde, pe fondul consumului de alcool, un client a intrat în conflict cu personalul de serviciu, care ulterior l-a scos afară.

Persoana a continuat scandalul și în afara clubului, moment în care o altă persoană l-a lovit cu un obiect contondent în cap, provocându-i leziuni.

La câteva minute după ce au fost anunțați prin apelul unic de urgență 112, jandarmii au ajuns la adresa indicată, unde l-au identificat pe agresor, care nu era altcineva decât administratorul clubului.

Bărbatul agresat a primit primele îngrijiri de specialitate de la personalul medical de pe ambulanța solicitată în acest scop, iar apoi a fost transportat la Spitalul Municipal Moinești.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, dosarul fiind înaintat organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, jandarmii i-au aplicat administratorului și o sancțiune contravențională în valoare de 10000 de lei, pentru nerespectarea orarului de funcționare a clubului, respectiv între orele 05.00-02.00, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Alte titluri