sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateScandal în club,...

Scandal în club, au intervenit jandarmii

Duminică dimineață, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat pentru a interveni într-un caz de agresiune fizică în municipiul Moinești.
Totul s-a întâmplat în jurul orei 4.00 într-un club, unde, pe fondul consumului de alcool, un client a intrat în conflict cu personalul de serviciu, care ulterior l-a scos afară.

Persoana a continuat scandalul și în afara clubului, moment în care o altă persoană l-a lovit cu un obiect contondent în cap, provocându-i leziuni.

La câteva minute după ce au fost anunțați prin apelul unic de urgență 112, jandarmii au ajuns la adresa indicată, unde l-au identificat pe agresor, care nu era altcineva decât administratorul clubului.

Bărbatul agresat a primit primele îngrijiri de specialitate de la personalul medical de pe ambulanța solicitată în acest scop, iar apoi a fost transportat la Spitalul Municipal Moinești.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, dosarul fiind înaintat organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, jandarmii i-au aplicat administratorului și o sancțiune contravențională în valoare de 10000 de lei, pentru nerespectarea orarului de funcționare a clubului, respectiv între orele 05.00-02.00, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...