sâmbătă, septembrie 30, 2023

Se apropia Valentine’s Day

Te gândești cu drag la persoana specială...

Cum ne iluminăm casa. Câteva idei

Zice o vorbă veche cum că acolo...

Vrei să porți ruj în culori întunecate? Iată ce trebuie să știi!

A folosi ruj întunecat poate fi intimidant....

Scandal la Moinesti

Fapt diversInfractionalScandal la Moinesti
- Advertisement -

La data de 29 Martie a.c, un echipaj mixt, format din polițist de ordine publica și Rutiera au fost solicitați sa intervină in fața unui imobil din Moinesti întrucât mai multe persoane nu respectau măsurile impuse de ordonanțele militare.

La fața locului, unul din polițiști a recunoscut in grupul de tineri, o persoană care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fapt pentru care a procedat la incatusarea persoanei in cauza.

In timpul procedurii, a intervenit o rudă a persoanei în cauză care l-a ajutat să plece de la fața locului. Ulterior, polițiștii s-au mobilizat și au identificat și depistat persoana posesoare de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe care au condus-o și încarcerat-o in Penitenciarul Bacău.

Totodata, polițiștii au luat măsura sancționarii contravenționale a 12 persoane, cu amenzi in valoare de 500 de lei fiecare,pentru nerespectarea măsurilor impuse de ordonanțele militare.

De asemenea, a fost sancționat contravențional tânărul de 39 de ani care a intervenit in timpul intervenției polițiștilor, cu amenda in valoare de 6000 de lei, conform Legii 61/1991.

In plan intern, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de intervenție al polițiștilor.

Alte titluri