Scrisoare catre Mos Craciun – pe Facebook

Mos Craciun

Deoarece in ziua de astazi pe Facebook se pot face foarte multe, a fost creat un eveniment in care cei care il asteapta pe mosu’ cu ceva anume ii pot scrie acestuia pe aceasta pagina. Numele evenimentului este “Scrisoare catre Mos Craciun” si conform descrierii nu conteaza daca esti adult, adolescent sau copil.

Desi evenimentul a fost creat ieri, se bucura de foarte multe dorinte care mai de care mai personale.

Descrierea evenimetului se adreseaza tuturor: ” Daca esti adult, adolescent sau copil, scrie-i Mosului aici! Nu conteza banii sau notele de la scoala. Pur si simplu, pune-ti o dorinta! 🙂

Si dorintele au inceput sa apara:

Draga mosule, anul asta, vreau sa vina sotia ta in locul tau, asa e bine si pentru tata.. Tu ce zici?! ;;) -spune Ioana A.

Draga Mosule, eu imi doresc multe, multe, multe, multe, multe, multe femei si sa-mi repar situatia la fiziiica. :”>  – isi doreste Tibi S.

Stimate barbos…pe langa portocalele din fiecare an,anul asta te rog frumos sa imi aduci si mie o lada de paine pentru ca am ramas fara.Nu mai am pe ce intinde gemu’.Mersi fain. – spune ca si-ar dori Laurentiu B.

Draga Mos Moş Crăciun, eu, personal, pe persoana fizica, as dori in primul rand 3 ciocolate milka cu alune, 3 ursuleti de jeleu, 4 pungi cu pufuleti si sa trec la chimie. Eu de asemenea as mai dori 1 laptop Razer Blade, 2 Iphone 5 si 4 roti de cascaval. Eu ( …. ) as mai dori o iubita, nu conteaza cum arata, trebuie sa ii place ce imi place si mie, adica ciocolata, sa coste 6.50 RON, dupa Tocmai.Ro, eu as mai dori, daca se poate, 6 litri de Coca-Cola, ca sa mearga cu ciocolata, 1000.000.000.000.000.000. $, ca sa imi cumpar mai multa ciocolata, de asemenea as mai dori 6 cai, cam atat, iti multumesc Mosule’!!!– ii cere Eric mosului.

Sunt si persoane care isi doresc lucruri mai simple cum ar fi:

Dragaa Mosulee ! Stii ca noii doi suntem foarte buni prietenii sii de asta TE IUBESC foarte mult ♥♥♥♥♥ Anul astaa ( am fost foarte cuminte ) si imi doresc sa am un Craciun PERFECT ! Multumesc– spune Bya.

Draga mosule.. anul asta imi doresc sa fiu fericit alaturi de persoanele care ma inconjoara : familie, prieteni.. sa petrec clipe memorabile alaturi de ei, de care sa imi amintesc cu drag si de asemenea as vrea sa imi descopar adevaratul potential- isi doreste Cezar P.

Lista dorintelor din scrisoarea mosului nu se opreste aici. De la dorinta de a promova  la anumite obiecte sau de a promova clasa, de a avea multi bani sau pur si simplu fericire, cei care i-au sris mosului isi doresc multe – semn ca anul acesta mosul are de munca.

Daca ai si tu o anumita dorinta lasa-i un mesaj mosului in scrisoarea virtuala si poate aceasta va avea grija de tine si iti va lasa sub brad exact ceea ce vrei.