marți 27 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSe aprinde bradul...

Se aprinde bradul de Craciun

bradFestivitatea aprinderii bradului de Crăciun va avea loc vineri, 6 decembrie, de sărbătoarea Sfântului Nicolae, în Piața Tricolorului, începând cu ora 16.45.

Spectacolul de colinde va fi susținut de corurile Bisericii Ortodoxe ”Sf. Nicolae”, Catedralei Catolice ”Sfinții Petru și Paul”, Seminarului Teologic de la Roman, Colegiului de Arte ”George Apostu”, precum și de interpreta Nicoleta Paic.

Anul aceasta, bradul de Crăciun din Bacău – adus de la Dofteana și având peste 30 de metri înălțime – este unul dintre cei mai mari din țară.

La eveniment, alături de primarul Romeo Stavarache, va fi prezent și PreaSfințitul Ioachim Băcăuanul, episcop vicar al Episcopiei Romanului și Bacăului.

De citit!

Prinsi sub influenta alcoolului la volan

La data de 29.10.2013, în jurul orei 10.00, poliţiştii l-au depistat pe I. Costel, de 44 de ani, din comuna Sascut, care conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, în timp ce se afla sub influenţa...

Voteaza Miss&Mister Popularitate Economic 2013

Dupa cum stiti in fiecare an se organizeaza Balul Bobocilor la Colegiul Economic "Ion Ghica". Ca in fiecare an pe langa premiile de Miss si Mister se acorda si titlul de Miss si Mister Popularitate. Anul acesta Balul Bobocilor...

Interviu cu Victor Ponta. Despre jocurile sportive

Victor Ponta a fost prezent astazi la pista de karting SpeedPark unde l-a sustinut pe fiul sau, Andrei Ponta, in cursa pentru castigarea cupei la Campionatul National de Karting categoria Mini.