miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulSe distribuie tichetele...

Se distribuie tichetele pentru pensionarii cu pensii mici

Municipiul Bacău, prin Direcția de Asistență Socială, a început distribuirea tichetelor valorice acordate pensionarilor pentru achiziționarea de alimente de bază, prin Poșta Română, la domiciliul beneficiarilor.

Beneficiari sunt pensionarii din municipiul Bacău cu venituri brute lunar cumulate din pensii de până la 1200 lei inclusiv. Fiecare pensionar va primi tichete în valoare totală de 130 lei.

În perioada 17 decembrie 2018 – 31 decembrie 2018, beneficiarii care nu au intrat în posesia tichetelor valorice la domiciliu, le pot ridica de la Oficiul Poștal 1 (Poșta Centrală).

Pensionarii care nu vor reuși să ridice tichetele valorice nici până pe data de 31 decembrie, se vor putea prezenta în intervalul 10 ianuarie – 28 februarie 2019, la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Bacău, din str. Ștefan cel Mare 17 A, pentru a intra în posesia acestora.

Actele necesare pentru ridicarea tichetelor sunt următoarele: cupon de pensie octombrie /noiembrie /decembrie 2018 în original și actul de identitate, copie și original.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...