sâmbătă, septembrie 30, 2023

Importanța asigurărilor de călătorie și a calculatorului CASCO

Atunci când călătoriți în străinătate, fie că...

Căteva ponturi pentru alegerea unui ceas

Primul meu ceas a fost un «Racheta»...

Ce trebuie să știm despre tractorul cu două roți

Tractorul cu două roți este un termen...

Se distribuie tichetele pentru pensionarii cu pensii mici

OrasulSe distribuie tichetele pentru pensionarii cu pensii mici
- Advertisement -

Municipiul Bacău, prin Direcția de Asistență Socială, a început distribuirea tichetelor valorice acordate pensionarilor pentru achiziționarea de alimente de bază, prin Poșta Română, la domiciliul beneficiarilor.

Beneficiari sunt pensionarii din municipiul Bacău cu venituri brute lunar cumulate din pensii de până la 1200 lei inclusiv. Fiecare pensionar va primi tichete în valoare totală de 130 lei.

În perioada 17 decembrie 2018 – 31 decembrie 2018, beneficiarii care nu au intrat în posesia tichetelor valorice la domiciliu, le pot ridica de la Oficiul Poștal 1 (Poșta Centrală).

Pensionarii care nu vor reuși să ridice tichetele valorice nici până pe data de 31 decembrie, se vor putea prezenta în intervalul 10 ianuarie – 28 februarie 2019, la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Bacău, din str. Ștefan cel Mare 17 A, pentru a intra în posesia acestora.

Actele necesare pentru ridicarea tichetelor sunt următoarele: cupon de pensie octombrie /noiembrie /decembrie 2018 în original și actul de identitate, copie și original.

Alte titluri