miercuri 24 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversSe schimba Mersul...

Se schimba Mersul Trenurilor

Începând cu 9 decembrie 2012, anunţă CFR Călători, intră în vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor care va fi valabil până pe 14 decembrie anul viitor. Conform Noului Plan, în perioada menţionată, se vor afla în circulaţie cu 60 de trenuri mai mult decât în prezent, numărul acestora ridicându-se la 1.378.

Potrvit CFR Călători, vor fi aduse câteva modificări atât în traficul intern cât și cel extern, în primul caz implementându-se ”mersul de tren cadențat pe rutele unde condițiile de circulație și exploatare au permis acest lucru și unde traficul de călători este cu preponderență de navetă, respectiv pe relațiile Bucureşti N.- Roşiori, Roşiori – Craiova, Constanţa – Mangalia, Bucureşti N – Ploieşti, Ploieşti Sud – Urziceni, Buzău – Mărăşeşti, Iaşi – Ungheni Prut”.

Continuare

FOTO: CFR CALATORI

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...