luni, decembrie 11, 2023

Cei mai batrani Homo Sapiens din Europa

Se spune că românii sunt printre...

Câteva trucuri utile pentru albitul dinților

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă...

Ce este, de fapt, o scrisoare de intenție ?

Citii un anunț de angajare și totul...

Senatorul Miron Smarandache: ‘Primarul PSD Paul Cotârleț va fi garantul viitorului copiilor din Moinești’

OrasulSenatorul Miron Smarandache: 'Primarul PSD Paul Cotârleț va fi garantul viitorului copiilor din Moinești'
- Advertisement -

Organizația municipală Moinești a Partidului Social Democrat a organizat luni seara o dezbatere extrem de atractivă, cu participarea senatorilor Mihnea Costoiu și Miron Smarandache, a ministrului Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, a europarlamentarului Emilian Pavel, a deputatului Teodora Sotcan. Scopul acestei reuniuni a fost susținerea candidatului PSD la Primăria Moinești, Paul Claudiu Cotârleț, care, în cazul în care va deveni primar, va beneficia de un suport important din partea Guvernului României.

Prima măsură anunțată în cadrul întâlnirii de la Clubul ‘Lira’ a fost destinată cadrelor didactice din Moinești, care au aflat că vor primi tichete de vacanță de la 1 iulie 2017.

‘Este extrem de important faptul că PSD Moinești derulează o campanie electorală onestă, bazată pe nevoile moineștenilor și pe problemele care-i frământă pe localnici.

Candidatul nostru, un om valoros, tânăr, bine pregătit și determinat să schimbe în bine fața Moineștiului, s-a axat pe viitorul localității, respectiv pe rezolvarea problematicilor învățământului, deoarece viitorul nostru stă în viitorul copiilor noștri. Moineștiul se confruntă cu foarte multe vulnerabilități ale copiilor cu părinți plecați în străinătate, iar Paul Cotârleț a inventariat toate aceste probleme, precum și neajunsurile moineștenilor din toate sferele de activitate. Vă asigur că Organizația municipală a PSD Moinești este extrem de motivată și va fi mobilizată la maximum pentru ultimele zile ale campaniei electorale ! Paul Cotârleț este garantul viitorului municipiului Moinești, și, la fel ca și tatăl său, sunt sigur că va sfinți locul, și va reuși, împreună cu localnicii, un nou început pentru Moinești’, a afirmat liderul PSD Moinești, senatorul Miron Smarandache.

Alte titluri