sâmbătă, decembrie 2, 2023

Ce trebuie să știi când cumperi cărți vechi

Din cauza pandemiei, a restricțiilor, a întregii...

Cum au apărut băncile și sistemul bancar? Puțină istorie

Istoria sistemului bancar a început cu primele...

Senatorul PSD Bacău Miron Smarandache, gazdă la Parlament a elevilor merituoşi ai Şcolii Gimnaziale „Ştefan Luchian” din Moineşti

OrasulSenatorul PSD Bacău Miron Smarandache, gazdă la Parlament a elevilor merituoşi ai Şcolii Gimnaziale „Ştefan Luchian” din Moineşti
- Advertisement -

La invitaţia senatorului PSD Bacău Miron Alexandru Smarandache, un grup de 46 de elevi premianţi ai Şcolii Gimnaziale „Ştefan Luchian” din municipiul Moineşti, au efectuat ieri o vizită în Palatul Parlamentului din Capitală. Cu acest prilej, oaspeţii parlamentarului băcăuan au vizitat sala de plen a Senatului şi a Camerei Deputaţilor, Muzeul Parlamentului, beneficiind, de asemenea, de un tur complet al clădirii, cu un însoţitor care le-a furnizat informaţii edificatoare privind organizarea şi funcţionarea celor două camere parlamentare.

Elevii moineşteni au fost îmbrăcaţi în frumoasele lor uniforme, fiind însoţiţi de directorul general, doamna Carmen Popescu, directorul adjunct, doamna Nicoleta Ondu, secretarul Raluca Oglan şi doamna profesoară Anca Tabacariu.

„A fost o vizită extrem de interesantă şi educativă, pe parcursul căreia elevii merituoşi de la această unitate de învăţământ prestigioasă din Moineşti au primit o lecţie de parlamentarism, au câştigat o experienţă inedită, care, fără îndoială, le va folosi în viitor.

Încă de la începutul primului meu mandat în Parlamentul României, cel de deputat, mi-am făcut o obligaţie de onoare şi chiar un obicei tradiţional de a invita elevii cu rezultate excelente la învăţătură din judeţul Bacău să viziteze Palatul Parlamentului, şi am continuat acest demers şi în mandatul actual de senator. Le mulţumesc pentru receptivitate elevilor moineşteni, precum şi dascălilor care i-au însoţit pentru implicare”, a subliniat senatorul Miron Smarandache.

Alte titluri