sâmbătă, septembrie 30, 2023

Ce mai dăm de mâncare la mâțe?

Pisica ar trebui, normal, să prindă șoareci,...

Cum să-ți păstrezi electrocasnicele ‘în formă’

Ghid de întreținere pentru mașina de spălat...

,,Serbările Zăpezii”, în premieră la Slănic-Moldova

Actualitate,,Serbările Zăpezii”, în premieră la Slănic-Moldova
- Advertisement -

AFIS serbarile Zapezii cu program (1)

Turiștii și pasionații sporturilor de iarnă sunt așteptați în stațiunea de la poalele Nemirei, la prima ediție a ,,Serbărilor Zăpezii”. Evenimentul este organizat de Primăria Slănic-Moldova și va avea loc în perioada 20 – 29 ianuarie, cu posibilitatea prelungirii cu încă o săptămână, în funcție de condițiile meteorologice.

Manifestările se vor desfășura zilnic, între orele 14.00 – 22.00, în spațiul special amenajat la baza pîrtiei de schi ,,Nemira”, pe o scenă profesională, dotată cu echipament de sunet și de lumini, ecrane video front proiecție, video proiectoare, regie video.

Conform programului prezentat de autoritățile locale, vor fi organizate numeroase activități distractive, precum concursuri de tăiat bușteni, de dans în clăpari, de mîncat carnați etc, urmate de concerte de muzică și dans în aer liber, dar și de o spectaculoasă coborâre pe pârtia ,,Nemira” a salvamontiștilor pe schiuri, cu făclii aprinse. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără ,,Selfie”, ,,Timpuri Noi”, ,,Annes”, Andrei Ciobanu și Mălina Avasiloaiei, Ansamblul folcloric ,,Gospodarii de pe Valea Asăului”, ,,DJ Cip & Larisa”, ,,Rock Atom”, Andrada Bratoveanu, Ansamblul folcloric ,,Moineșteanca”, ,,My Music Art” Moinești etc.

,,Unul dintre principalele noastre obiective îl constituie dezvoltarea și promovarea potențialului turistic al stațiunii noastre, a obiceiurilor și tradițiilor locale, astfel încât rezultatul final să se concretizeze în atragerea unui număr tot mai mare de turiști.

Sperăm ca acest eveniment să devină un brand, un moment de vârf al sezonului turistic de iarnă. Estimăm că în această perioadă vor vizita stațiunea Slănic-Moldova un număr de peste 10.000 de turiști. Așadar, vă invităm să participați alături de noi la această primă ediție a manifestărilor dedicate iernii, care vă vor oferi surprize dintre cele mai plăcute”, a declarat Mihaela-Elena Anton, viceprimarul orașului-stațiune Slănic-Moldova.

Romulus Dan BUSNEA

Alte titluri