Serviciul de Promovare a Turismului, în sprijinul cetățenilor stațiunii Slănic-Moldova

În cadrul măsurilor de protecție luate în condițiile pandemiei de coronavirus, Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău (SPJPTCAS), vine în întâmpinarea locuitorilor stațiunii Slănic-Moldova, în special a celor vârstnici și bolnavi, ca și persoanelor care nu au acces la internet sau imprimantă, prin punerea la dispoziție a declarațiilor pe proprie răspundere prevăzute de legislația în vigoare.

În acest sens, reprezentanți ai serviciului au distribuit cetățenilor, ca și principalelor puncte comerciale din stațiune, sute de exemplare din ultimul model al acestei declarații, pentru a înlesni astfel, deplasarea în zonă sau în împrejurimi. Acestea sunt: Oficiul Poștal, Magazin ,,Dumi”, Magazin ,,Compextur”, Magazin ,,Agricola”, Market ,,Perla”, Farmacia ,,Sf. Spiridon”, Magazin ,,Gabi Martex” etc.
De asemenea, începând de luni, 6 aprilie, declarații pe propria răspundere vor putea fi procurate și de la punctul de lucru al serviciului, din str. N. Bălcescu, nr. 44 C (la caseria pârtiei de schi ,,Nemira”).

Acțiunea SPJPTCAS Bacău va continua și în perioada următoare.

Romulus-Dan BUSNEA