luni, decembrie 11, 2023

Tot ceea ce trebuie să știi despre aparatele dentare

Aparatele dentare sunt dispozitive folosite în ortodonție...

Șezătoarea Asăuancelor, la ediția a patra

OrasulȘezătoarea Asăuancelor, la ediția a patra
- Advertisement -

Sâmbătă, 6 aprilie, într-o atmosferă încântătoare, plină de bună dispoziție, a avut loc cea de-a patra ediție a manifestării ,,Șezătoarea Asăuancelor”, o sărbătoare a gospodinelor de pe Valea Asăului organizată de Simona Drilea.

Evenimentul a fost găzduit de pensiunea „Livada minunată” din satul Apa Asăului și a beneficiat de prezența autorităților și instituțiilor publice locale și județene, printre acestea numărându-se și Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, cărora li s-au alăturat numeroși săteni și turiști aflați în trecere prin localitate.

Asăuancele i-au așteaptat pe vizitatori cu ospitalitate și cu produsele specifice acestei superbe zone din județul Bacău, formând o șezătoare ca pe vremuri, unde au cântat, au dansat și s-au îndeletnicit cu diverse activități moștenite din moși-strămoși.

Evenimentul a avut ca scop promovarea tradițiilor și obiceiurilor populare de pe Valea Asăului, un areal cu un potențial uriaș atât turistic cât și cultural.

Romulus-Dan Busnea
Foto: Olivian Darie

Alte titluri