vineri 21 iunie 2024

.

Gestionarea intoleranței la lactoză...

Intoleranța la lactoză și osteoporoza sunt două probleme de sănătate care afectează milioane...

Cei mai batrani Homo...

Se spune că românii sunt printre cei mai inteligenți oameni din lume,...

Vrei să porți ruj...

A folosi ruj întunecat poate fi intimidant. Dar poate avea, de asemenea, un...

Tratament eficient pentru varsaturile...

Indiferent cât de atent îți îngrijești câinele, este posibil ca, din când în...
AcasăActualitateSistem de management...

Sistem de management al traficului în Bacău

Primăria municipiului Bacău implementează un Sistem de management al traficului în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 87 milioane lei.

Primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu a declarat că în cadrul proiectului, 58 de intersecţii şi 30 de treceri de pietoni vor avea semafoare noi, camere de supraveghere şi sisteme moderne de fluidizare a traficului.

“Preocuparea noastră este stabilirea unei bune coordonări între acest proiect în valoare de 87 de milioane de lei şi celelalte proiecte aflate în derulare, cum este modernizarea iluminatului public, sau care urmează să fie implementate anul viitor. Am convingerea că echipa din primărie va reuşi să gestioneze această provocare şi rezultatul va fi unul pe măsura eforturilor depuse”, a precizat primarul municipiului Bacău.

Sistemul de management al traficului prevede instalarea unor automate de dirijare a circulaţiei, montarea echipamentelor care să permită comunicarea între intersecţii, dispozitive acustice şi dispozitive push-button.

În carosabil vor fi introduse bucle inductive de trafic şi senzori wireless pentru monitorizarea traficului şi vor fi montate camere video şi echipamente de transmitere a datelor.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...