duminică, septembrie 24, 2023

Cum să câștigi o dobândă mai mare pentru economiile tale

Ratele dobânzilor sunt aproape minime istorice, ceea...

Tabletele elevilor din antichitate și evul mediu

În ziua de azi, un elev cu...

Sistem de management al traficului în Bacău

ActualitateSistem de management al traficului în Bacău
- Advertisement -

Primăria municipiului Bacău implementează un Sistem de management al traficului în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 87 milioane lei.

Primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu a declarat că în cadrul proiectului, 58 de intersecţii şi 30 de treceri de pietoni vor avea semafoare noi, camere de supraveghere şi sisteme moderne de fluidizare a traficului.

“Preocuparea noastră este stabilirea unei bune coordonări între acest proiect în valoare de 87 de milioane de lei şi celelalte proiecte aflate în derulare, cum este modernizarea iluminatului public, sau care urmează să fie implementate anul viitor. Am convingerea că echipa din primărie va reuşi să gestioneze această provocare şi rezultatul va fi unul pe măsura eforturilor depuse”, a precizat primarul municipiului Bacău.

Sistemul de management al traficului prevede instalarea unor automate de dirijare a circulaţiei, montarea echipamentelor care să permită comunicarea între intersecţii, dispozitive acustice şi dispozitive push-button.

În carosabil vor fi introduse bucle inductive de trafic şi senzori wireless pentru monitorizarea traficului şi vor fi montate camere video şi echipamente de transmitere a datelor.

Alte titluri