vineri 21 iunie 2024

.

Cum prelungim durata de...

Ca toate dispozitivele electronice, imprimantele trebuie să aibă parte de o întreținere bună...

Ce trebuie să știm...

Floarea soarelui este una dintre cele mai mari și mai strălucitoare flori. Cu...

Cele mai frecvente șapte...

Cei care au un câine ca animal de companie știu, în general, cât...

Descoperă luxul și rafinamentul...

În inima vibrantă a Bucureștiului, două edificii redefinind conceptul de lux și eleganță...
AcasăOrasulSituatia drumurilor din...

Situatia drumurilor din judet la ora 20.00

Pe DN 11 A Adjud – Bârlad şi DN 2 F, spre Vaslui, circulaţia este posibilă până la limita judeţului Bacău iar pe DN 2 Bacău – Adjud mai rămâne restricţionată circulaţia pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone

Pe raza judeţului Bacău se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea drumurilor naţionale şi judeţene.
La această oră, pe drumul naţional DN 2 Bacău – Adjud, mai rămâne restricţionată circulaţia spre Bucureşti pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone. Acestea sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, pănă la momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţului Vrancea.

Este, în continuare, închis drumul naţional DN 11 A Podu Turcului – Adjud – Bârlad, pe raza judeţelor Vrancea şi Vaslui. De asemenea, la solicitarea Serviciului de Drumuri Naţionale Vaslui, este închis drumul naţional DN 2 F. Autovehiculele care se deplasează spre Bârlad pe DN 11 A şi spre Vaslui pe DN 2F sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, până la momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţelor limitrofe.

Circulaţia este posibilă doar pentru riverani, până la limita judeţului Bacău.

Avariile la transformatoarele de curent electric din Moineşti şi Buhuşi au fost remediate şi nu mai sunt familii fără alimentare cu energie electrică.

În Bacău, Oneşti şi Moineşti sunt 8 filtre ale Serviciului Poliţiei Rutiere din care 8 la Bacău, 2 Oneşti, 1 Moineşti care dirijează circulaţia autovehiculelor. Nu este permisă circulaţia autovehiculelor neechipate corespunzător.

Se monitorizează şi se dirijează circulaţia şi prin Serviciul de Poliţie Rurală, în special pe troansoanele de drum expuse înzăpezirii.

În municipiul Bacău sunt filtre de poliţie pe drumurile spre Bucureşti, Vaslui, Oneşti, Mărgineni, precum şi pe ruta ocolitoare a Bacăului, la Pista de carting.

Se acţionează cu 25 de utilaje pe drumurile judeţene şi 20 de utilaje pe drumurile naţionale pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...