vineri, decembrie 1, 2023

Ce daune morale si materiale se pot obtine in urma unui accident rutier

Familia victimei Instanţa judecătorească va putea, de asemenea,...

Antreprenoriatul și importanța mentoratului în dezvoltarea profesională

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul...

Destinații de vacanță: Rânca

Rânca este o stațiune turistică în curs...

Slănic Moldova: Bărbat mort într-o carieră de piatră

ActualitateSlănic Moldova: Bărbat mort într-o carieră de piatră
- Advertisement -

Un bărbat a decedat, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost surprins de prăbuşirea unui mal, într-o carieră de piatră din Slănic Moldova.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, pompierii au fost solicitaţi să intervină în satul Cerdac, oraşul Slănic Moldova, în urma unui apel la 112 care anunţa faptul că o persoană a fost surprinsă sub un mal, într-o carieră de piatră.

“De urgenţă, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Oneşti, o descarcerare grea şi containerul multirisc de la Detaşamentul de Pompieri Bacău. Persoana a fost găsită. Echipajele de la faţa locului au acţionat pentru extragerea acesteia”, au informat reprezentanţii ISU Bacău.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator şi i-au fost aplicate manevrele de resuscitate. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, manevrele de resuscitare nu au avut efect şi a fost declarat decesul. AGERPRES

Alte titluri