6.1 C
Bacău
vineri, martie 24, 2023

Ce trebuie să faceți pentru ca parfumul dvs. să dureze mai mult

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrare,...

Scurtă istorie a pantalonilor scurți

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta...

De ce dăm cadouri de Crăciun?

Dăruirea de cadouri în general este o...

Slănic Moldova: Bărbat mort într-o carieră de piatră

ActualitateSlănic Moldova: Bărbat mort într-o carieră de piatră
- Advertisement -

Un bărbat a decedat, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost surprins de prăbuşirea unui mal, într-o carieră de piatră din Slănic Moldova.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, pompierii au fost solicitaţi să intervină în satul Cerdac, oraşul Slănic Moldova, în urma unui apel la 112 care anunţa faptul că o persoană a fost surprinsă sub un mal, într-o carieră de piatră.

“De urgenţă, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Oneşti, o descarcerare grea şi containerul multirisc de la Detaşamentul de Pompieri Bacău. Persoana a fost găsită. Echipajele de la faţa locului au acţionat pentru extragerea acesteia”, au informat reprezentanţii ISU Bacău.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator şi i-au fost aplicate manevrele de resuscitate. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, manevrele de resuscitare nu au avut efect şi a fost declarat decesul. AGERPRES

Alte titluri