vineri 17 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulSlănic-Moldova: Start în...

Slănic-Moldova: Start în cea mai importantă competiție de Off-Road din România

În decorul mirific al munților ,,Nemira” din stațiunea Slănic-Moldova, mâine, 25 mai 2018, se va da startul în cea de-a treia etapă a Concursului Național de Off-Road, dotată cu ,,Trofeul Dacii Liberi”, manifestare aflată la cea de-a IV-a ediție, ce va beneficia în acest an și de sprijinul Consiliului Județean Bacău (CJ), ca rezultat al asocierii dintre instituție și organizatori, respectiv Asociația Club Sportiv Off-Road ,,Dacii Liberi” Bacău.
Primele trei ediții ale acestei etape de campionat național, desfășurate în anii 2015, 2016 și 2017 au avut un real succes, ceea ce a determinat organizarea acestui important și atractiv eveniment și în sezonul competițional 2018.
,,Proiectul are ca scop promovarea județului Bacău, implicarea CJ Bacău ca susținător al dezvoltării regiunii, atragerea imaginii Bacăului prin organizarea unei competiții naționale de top, cu participare internațională, creșterea expunerii județului Bacău în mass-media centrală și a consumului de servicii în zona montană a județului”, a precizat dl Sorin Brașoveanu, președintele
CJ Bacău, dl Sorin Brașoveanu.

Clubul sportiv Off-Road ,,Dacii Liberi” din Bacău s-a implicat până acum în organizarea a trei etape consecutive de campionat național în stațiunea Slănic-Moldova, începând cu anul 2015. Membrii săi participă în mod activ, atât la activitatea sportivă, cât și la activitatea de reglementare a acestui sport extrem, președintele clubului (Romeo Andrieș) fiind membru în Comisia Națională de Off-Road, organism aflat în structura Federației Române de Automobilism Sportiv.

Iată și programul competiției:

Joi, 24 mai 2018: orele 15.00 – 21.00, primirea concurenților și înscrierea; orele 19.00 – 21.00, cina;

Vineri, 25 Mai 2018: orele 7.30 – 8.30, înscrierea pentru concurenții întârziați; orele 7.00 – 9.00, micul dejun; orele 9,15 – 9.30, briefing toate clasele, în parcul tehnic; ora 10.00, START în prima zi de Trophy; orele 18.30 – 20.30, cina; ora 20.40, briefing la toate clasele, în parcul tehnic al stațiunii; ora 21.00, START în proba ,,Noaptea Nemirei”. Ordinea de start în această probă specială va fi identică cu cea din prima zi de traseu; ora 22.30, finiș în gol alpin, cu ,,Hora pe Nemira”.

Sâmbătă, 26 Mai 2018; orele 7.30 – 8.30, înscrierea pentru cei de la Clasa ,,Hobby”, care pot/vor să concureze doar o singură zi; orele 7.00 – 9.00, micul dejun; orele 9.30 – 9.45, briefing; ora 10.15, Start în ziua a doua de Trophy; ora 13.00, Trial Clasa ,,Hobby”, Trial ,,Ladies Ride”.
Trialul claselor ,,Standard”, ,,Open” și ,,Extrem” se va desfășura în funcție de ordinea de ieșire din traseu; ora 20.30, cina festivă ,,Dacii Liberi Party”.

Duminică, 27 mai 2018; ora 10.00, festivitatea de premiere a campionilor; ora 12.30 – închiderea competiției.

Detalii suplimentare vor fi postate pe site-ul www.cnor-fras.ro și pe pagina de facebook www.trofeuldaciiliberi.ro, sau la tel: 0730.13.14.11, dl Romeo Andrieș.

Evenimentul este organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Romulus-Dan BUSNEA

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...