duminică 19 ianuarie 2025

.

Ce trebuie să faci...

Cine a avut o imprimanta pe mână știe că cea mai mare spaimă...

Ce trebuie să știm...

O yală magnetică este un dispozitiv de blocare care constă dintr-un electromagnet și...

Ce trebuie să știți...

Alegerea unei bijuterii nu este un lucru simplu, mai ales dacă e vorba...

Ce sunt dozatoarele de...

Pâna pe la finele secolului al XIX-lea, în cele mai multe cazuri, mărfurile...
AcasăCulinar Snitele din...

Snitele din piept de pui aromate, in pesmet

Reteta de la Oriana Panduru Ingrediente: 2 piepti de pui, 5 oua, 3 catei usturoi, 1 praf busuioc, 1 praf oregano, 1 praf boia dulce, 1 praf maghiran, 6 linguri pesmet, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui, bateti-l, sarati-l si piperati-l. Intr-o farfurie puneti pesmetul.

Bateti ouale inr-un castron cu toate condimentele si usturoiul. Dati fiecare bucata de piept de pui prin oua, pesmet si iar oua si pesmet. Puneti-le la prajit in ulei incins. Scoateti snitelele pe hartie de bucatarie sa se scurga uleiul. Serviti snitele cu o garnitura si muraturi. Recomand gogosarii murati…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...