Soferi “abtiguiti”, facuti pietoni de politistii de la Circulatie

Mai multi soferi care urcasera bauti la volan au fost prinsi de politsitii de la Circulatie. Dupa ce au suflat in etilotest, soferii au fost lasati sa-si continue dumul. Pe jos.

La data 16.12.2012, în jurul orei 01:10, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Moinești, l-a depistat pe Daniel B., de 21 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-117 A, pe raza comunei Ardeoani și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Moineşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Vasilică B., de 42 de ani, din comuna Glăvănești a fost depistat de polițiști la data de 15.12.2012, în jurul orei 23:15, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241, pe raza localităţii Glăvănești, jud. Bacău, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Podu Turcului unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Un echipaj de poliție rutieră l-a depistat la data de 15.12.2012, în jurul orei 23:20, pe Marius T., de 34 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241, pe raza localităţii Glăvănești, având o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Marius T. a fost condus la Spitalul Podu Turcului unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Sorin D., de 22 de ani, din comuna Berești- Bistrița a fost depistat de polițiști, la data de 15.12.2012, în jurul orei 21:40, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207, pe raza localităţii Săuceşti, având o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat și care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.