18.9 C
Bacau

Soferi prinsi bauti la volan

De stiut!

La data de 24.12.2012, în jurul orei 22:00, în timp ce Vladimir B., de 52 de ani, din comuna Ungureni, conducea un autoturism pe Ion Luca Caragiale, ajuns la sensul giratoriu din intersecția cu Bulevardul Unirii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a intrat in coliziune cu stâlpii ornamentali din sensul giratoriu.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0.50 mg/l alcool pur in aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma producerii evenimentului a rezultat avarierea a doi stâlpi ornamentali.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală admisă și refuzul de recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

O patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Stațiunii Tg. Ocna l-a depistat la data de 24.12.2012, în jurul orei 21.00, pe Mihai C., de 37 de ani, din Tg. Ocna, în timp ce conducea un autoturism pe strada Costache Negri din localitate și se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

La data 26.12.2012, în jurul orei 01:10, o patrulă de poliție din cadrul postului de Poliție Zemeș, l-a depistat pe Răzvan M., de 33 de ani, din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe DC 180A, din comuna Zemeş, având o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Moineşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

- Advertisement -

Ultimele stiri