vineri, decembrie 1, 2023

Ce trebuie să știți despre proiectoarele LED?

Proiectorul LED este un dispozitiv care utilizează...

Tot ceea ce trebuie să știi despre aparatele dentare

Aparatele dentare sunt dispozitive folosite în ortodonție...

Ce lucruri ne sunt necesare pentru lucrul la birou

Indiferent dacă lucrați într-o clădire de birouri...

Șoferi prinși cu o alcoolemie de peste 1 la mie

Fapt diversInfractionalȘoferi prinși cu o alcoolemie de peste 1 la mie
- Advertisement -

Polițiștii din Staţiunea Târgu-Ocna și Moinești au desfășurat activități specifice pentru prevenirea accidentelor rutiere și au depistat doi conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 10 martie, în timpul patrulei la intersecția străzilor Costache Negri și 1 Mai din Târgu-Ocna, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat de 42 de ani care conducea un autoturism sub influența alcoolului. A fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost dus la spital pentru a i se preleva mostre de sânge, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

La data de 11 martie, în jurul orei 18.00, o altă patrulă de poliție din Moinești a prins în flagrant delict un tânăr de 31 de ani, din comuna Asău, care conducea un autoturism pe drumul comunal sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Alte titluri