duminică 14 iulie 2024

.

Despre șomajul tehnic pe...

Şomajul tehnic este perioada în care salariaţii sunt trimişi acasă deoarece unitatea nu...

Ce trebuie să știți...

De la cercei cu mărgele la cercei cu diamante și tot ceea ce...

Ce sunt scannerele intraorale...

Un scaner intraoral este un dispozitiv care este utilizat pentru a capta o...

Principalele probleme pe care...

Nu toată lumea are bani pentru o mașină nouă, mai ales dacă sunt...
AcasăCulinarSos alb cu...

Sos alb cu ciuperci şi brânză Gorgonzola

Un sos care merge foarte bine cu un peşte alb, făcut la cuptor, cum ar fi, de exemplu, şalăul. Poate fi folosit însă şi pentru alte soiuri de peşte, piept de pui sau de curcan.

Ce vă trebuie?

  • 200 g ciuperci Champignon;
  • 3 – 4 fire de ceapă verde;
  • 150 g brânză Gorgonzola picantă;
  • 200 mL smântână de gătit (32% grăsime);
  • 100 mL vin alb, sec;
  • 1 legătură de mărar;
  • 1 lingură de ulei de măsline;
  • ½ linguriţă piper mozaic proaspăt râşnit.

Cum procedaţi?

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....