Deși nu mă omor după paste, din când în când mai fac. De cele mai multe ori pregătesc paste pentru testarea unor sosuri, sosuri care de multe ori sunt rezultatul unor operațiuni de eliberare a frigiderului de diverse “chestii” aflate la limita dintre cratiță și coșul de gunoi. Cam așa s-a întâmplat și cu acest sos pentru paste care a salvat o jumătate de cutie de Cambozola de la critici de genul: “unii mor de foame în … (completați cu numele țării/regiunii în curs de dezvoltare favorite), în timp ce voi aruncați mâncarea”.
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....