sâmbătă 18 ianuarie 2025

.

De ce aveți nevoie...

Unele persoane petrec mult timp în bucătărie. Pentru a găti, desigur, dar și...

Cum a fost inventat...

Condiționarea aerului este procesul de îndepărtare a căldurii și de control al umidității...

Sfaturi pentru un sunet...

   Configurarea unui sistem de sunet frumos este unul dintre acele lucruri care pot...

WSHTF – Ghid de...

Nu știți de la ce vine WSHTF, nu-i așa? E acronimul de la...
AcasăCulinarSos de capere...

Sos de capere cu smântână

Un sos uşor care face casă bună cu peştele alb filé, fie că este prăjit, făcut pe grătar/grill sau la cuptor.

Ce vă trebuie?

  • 20 – 30 g unt;
  • 2 linguriţe capere mici (tocate, întregi sau fifty-fifty);
  • 2 linguriţe oţet (din borcanul cu capere);
  • 100 mL smântână de gătit (32% grăsime);
  • 50 mL vin alb sec;
  • o mână de pătrunjel verde tocat mărunt;
  • sare marină şi piper mixt (ambele proaspăt măcinate).

Cum procedaţi?

Continuarea aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....