.

Tot ceea ce trebuie...

Contrar a ceea ce cred mulți oameni, nu aveți nevoie de un spațiu...

Pregătirile pentru Școală: Ghidul...

Chiar dacă școala abia s-a sfârșit și începe vacanța nu e greșit să...

Cum acționează cremele hidratante

Crema hidratantă sau emolientă este un preparat cosmetic folosit pentru protejarea, hidratarea și...

Ghid de stil pentru...

Primăvara este anotimpul renașterii, al culorilor vibrante și al schimbărilor în garderobă. După...
AcasăCulinarSos de ciuperci...

Sos de ciuperci brune cu smântână și vin roșu

Un sos care se împacă foarte bine cu carnea de pasăre, fie că aceasta provine de la pui, rață ori curcan. Cel mai bine se face cu grăsimea rămasă de la prăjirea cărnurilor. Mai trebuie ajutat cu ceva smântână de calitate (nefermentată – din aceea pentru gătit sau pentru frișcă) și cu niște vin. Puteți folosi vin alb sau roșu, sec sau demisec. Eu am testat ceva mai aparte, un vin pelin. Și n-am regretat.

_200

Articol integral, AICI.