.

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...

Tabletele elevilor din antichitate...

În ziua de azi, un elev cu tableta nu este o priveliște neobișnuită....

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele dumneavoastră. Se formează după ce celulele...

Inovații în industria construcțiilor...

Procesul de construcție a unei piscine nu presupune doar săpături și turnarea betonului....
AcasăCulinarSos de ghebe....

Sos de ghebe. Rosu

În ultimul timp m-am cam lăsat pe tânjală. Nu atât la gătit, cât – mai ales – la scris pe blog. Am destule lucruri de povestit numai că mi-e cam greu să-mi aștern gândurile pe coala albă de hârtie ecranul computerului.

303

Am să fac totuși un efort și am să încerc să vă relatez cam cum ar trebui să arate un sos ușor de făcut, nu neapărat cu ghebe. Se poate încropi și cu hribi, ba chiar și cu ciuperci champignon proaspete. Am optat pentru ciupercile congelate în urma unei temeinice analize economice, analiză care a scos în evidență câteva avantaje:

  • se găsesc tot timpul anului, nu numai în sezon;
  • sunt mult mai sigure decât cele cumpărate din piață de la diverși “producători”;
  • efortul și utilitățile scutite pentru sortare și curățare compensează prețul relativ ridicat.

300

Rețeta integrală o găsiți aici.