sâmbătă, septembrie 30, 2023

Cum să-ți alegi o bicicletă

Când mergeți la un magazin pentru a...

Ce lucruri ne sunt necesare pentru lucrul la birou

Indiferent dacă lucrați într-o clădire de birouri...

Cum prelungim durata de viață a unei imprimante laser

Ca toate dispozitivele electronice, imprimantele trebuie să...

Sos de hribi cu brânză albastră și smântână

CulinarSos de hribi cu brânză albastră și smântână
- Advertisement -

Un sos simplu, ușor de făcut, care se pretează ca însoțitor pentru paste, dar și pentru cărnuri fripte: pasăre (pui sau curcan), porc (ceafă, cotlet, mușchiuleț) sau vită (vrăbioară ori antricot). Deși sosul mai jos descris are la bază hribi congelați, puteți folosi și alte soiuri de ciuperci, fie proaspete, fie congelate: champignon, ghebe, ori chiar ciuperci Shimeji. Se admit și amestecurile de ciuperci.

 
201
 
Ingredientele de bază sunt ciupercile, brânza cu mucegai albastru (Paladin, Dorblu, Danish Blue Cheese, Gorgonzola ș.a.m.d) și smântâna (care musai trebuie să aibă un conținut de grăsime de cel puțin 30% și să nu fie fermentată). Cantitățile indicate în rețetă sunt suficiente pentru 2 – 3 porții.
 
208
 

Articolul integral îl găsiți AICI.

Alte titluri