Sos de iaurt cu avocado

114 copy

Pe căldurile acestea (36˚C afară, la umbră, și vreo 29 – 30 ˚C în casă), numai vederea aragazului te face să transpiri instantaneu. D’apăi să-l mai și aprinzi. Așa că ideal ar fi să încercăm să pregătim o gustare la rece, fără foc.

Dacă m-ar lovi raw-veganismul v-aș recomanda să folosiți un iaurt preparat din lapte de migdale și niște turte coapte la soare, eventual fără gluten. Nefiind cazul, m-am folosit de niște iaurt grecesc gras (10% grăsime – că n-am găsit cu mai mult) și niște lipii din făină de grâu, cu ierburi mediteraneene.

Continuare…

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentEuropa si Grecia
Articolul următorVișine în suc propriu