.

Ce greșeli facem când...

Vrem să ne vindem mașina și ne grăbim să o facem. Vrem să...

De ce nu se...

Mai cu seama în ultimii ani, dar și mai înainte, am auzit patroni...

O dilemă mereu actuală:...

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o afacere pe cont propriu și clachează....

Explorând importanța protecției solare...

În căutarea unui stil de viață sănătos, avem grijă de o serie de...
AcasăCulinarSos de legume...

Sos de legume coapte la cuptor

Coaceţi o roşie, un ardei gras roşu, un ardei gras galben şi câţiva căţei de usturoi întregi, necurăţaţi. Eu i-am copt în cuptor, 1 h la 200°C, întorcând ardeii şi roşia pe toate părţile. După ce s-au copt, pudraţi ardeii şi roşia cu sare şi ţineţi-le 15 minute într-un vas acoperit. Curăţaţi pieliţele şi tăiaţi-le în cuburi mici. Decojiţi căţeii de usturoi şi tăiaţi-i mărunt. Continuare…