.

Câteva idei pentru a...

Cu toții visăm la o piele impecabilă, strălucitoare, dar cu produsele noi care...

Beneficiile închirierii unei mașini...

Atunci când planifici o călătorie, fie că este de afaceri sau de agrement,...

Cum prelungim durata de...

Ca toate dispozitivele electronice, imprimantele trebuie să aibă parte de o întreținere bună...

Cât de reală este...

Presa din toată lumea scrie despre problema grâului ucrainean, pe care țara spune...
AcasăCulinarSos de usturoi...

Sos de usturoi copt

300 copy

De mai multe ori v-am recomandat ca la fripturile pregătite la cuptor să folosiţi căţei de usturoi întregi, necurăţaţi. Pentru ca usturoiul să-şi elibereze aromele în tava cu friptură este suficient să-l zdrobiţi uşor, cu latul cuţitului. Odată friptura terminată, se coace şi usturoiul, care rămâne în coajă, fără să se împrăştie peste tot. Sfatul meu este să nu-l aruncaţi, ci să-l folosiţi ca ingredient pentru un sos accesibil şi celor care nu se împacă cu gustul sau mirosul de usturoi crud, ori au un organism mai sensibil.

Continuare…