sâmbătă 13 iulie 2024

.

Știi cum trebuie să-ți...

Indiferent dacă tocmai ai adoptat un nou cățel sau ai avut câini toată...

Hotele încorporabile și sifoanele...

Bucătăria reprezintă inima unei locuințe, iar echiparea ei cu cele mai potrivite și...

Avantajele si dezavantajele calatoriei...

Unul dintre cele mai avantajoase sisteme de transport international este autocarul iar aceasta...

Ansamblul de joacă pentru...

Copilăria este o perioadă plină de energie și imaginație pentru cei mici, iar...
AcasăCulinarSos de usturoi...

Sos de usturoi cu iaurt

Nu cred că există vreun bucătar, fie şi din categoria celor „din greşeală” sau „de nevoie”, care să nu fie familiarizat cu mujdeiul de usturoi. La grătarele la iarbă verde este un adevărat „must have”. La fel şi la peştele prăjit. Nu vreau acuma să vă învăţ cum să faceţi un mujdei, deşi sunt câteva secrete, fără de care rezultatul va fi apă sărată + ulei + bucăţi (mai mari sau mai mici) de usturoi. Despre altceva vreau să vă povestesc, şi anume despre un sos pe care-l porniţi ca pe mujdei dar îl transformaţi în final într-un preparat cremos pe care-l puteţi devora chiar uns pe pâine! Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....