.

Problemele cu care se...

Ocuparea unui loc de muncă este esențială pentru capacitatea persoanelor cu dizabilități de...

Inovații în industria construcțiilor...

Procesul de construcție a unei piscine nu presupune doar săpături și turnarea betonului....

Dacă se taie curentul,...

Situația nu este tocmai roz și perspectivele sunt destul de sumbre. Dacă se...

Articole de modă bărbătească...

În lumea modei bărbătești, există anumite articole de îmbrăcăminte și accesorii care au...
AcasăCulinarSos Gorgonzola cu...

Sos Gorgonzola cu ciuperci

Un sos rapid, care se prepară în 12, maxim 15 minute. Conține două ingrediente principale, brânza Gorgonzola și ciupercile Champignon. Ambele bogate în acid glutamic, substanță care, împreună cu sarea sa de sodiu (cunoscută de către “cititorii de etichete” mai degrabă sub denumirile de MSG sau E621) sunt responsabile de cel de-al cincilea gust de bază: umami. Celelalte patru vă sunt cu siguranță mult mai cunoscute: dulce, sărat, acru, amar.

102

Sosurile Gorgonzola, cu sau fără ciuperci în compoziție, se potrivesc foarte bine cu pastele, dar nu sunt de lepădat nici alături de cărnuri, andive sau conopidă. În cazul de față, am combinat sosul Gorgonzola cu ciuperci cu tortelini, dar îl puteți folosi și la ravioli, tagliatelle, penne sau chiar la spaghetti.

108

Continuarea, AICI.