joi 10 octombrie 2024

.

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...

Cum alegem o baterie...

Alegerea unei baterii de bucătărie este dificilă. Diversitatea de stiluri, materiale și finisaje...

Problemele cu care se...

Ocuparea unui loc de muncă este esențială pentru capacitatea persoanelor cu dizabilități de...

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în Peștera Areni-1, din provincia Vayotz...
AcasăCulinarSos pentru paste...

Sos pentru paste umplute

Când ați devalizat ultima oară supermarketu’, probabil ați avut grijă să vă faceți și provizii de paste (nu pentru Paște). Paste lungi sau scurte, cu sau fără ou, albe, portocalii, roșii, verzi, negre sau tricolore, simple sau umplute. Să fie acolo, în caz de nevoie. Ca să nu le mâncați doar cu pâine (mai aveți făină? dar drojdie?) sau chiar goale, vă propun un sos. Merge foarte bine cu pastele umplute, cum ar fi binecunoscutele tortellini, dar nu numai.

109

Continuarea, AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....