marți 1 octombrie 2024

.

Cum ne pregătim o...

Pentru orice eventualitate și pentru a fi pregătit în caz de nevoie, mi-am...

Eficiența Energetică a Frigiderelor...

În era modernă, energia este o resursă prețioasă, iar preocuparea pentru impactul asupra...

Destinații de vacanță: Rânca

Rânca este o stațiune turistică în curs de dezvoltare, aflată pe raza orașului...

Cum să-ți alegi o...

Când mergeți la un magazin pentru a cumpăra o bicicletă, s-ar putea să...
AcasăCulinarSos pesto: fără...

Sos pesto: fără busuioc, fără parmezan

100 copy

Întrucât azi-mâine este 1 Mai, ziua în care se deschide “official” sezonul grătarelor în aer liber, m-am gândit că n-ar fi rău să vă împărtășesc o rețetă de sos pesto puțin mai aparte. Nu este clasicul pesto genovese, pe care sunt convins că îl cunoașteți. Este mai degrabă un sos pe care îl puteți folosi cu succes drept acompaniament pentru legume (vinete, dovlecei) ori cărnuri (de porc sau pui) fripte pe grătarul încins. O să vedeți că se potrivește inclusiv la peștele grătărit (păstrăv, în special). Cei care strâmbă din nas la aroma de busuioc, o să-l adore.

 
!02
 
108
 

Continuarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....