Ouă ochiuri cred că ştie toată lumea să facă 🙂 . Mai trebuie doar să le pună peste spanac. Nu e cine ştie ce mare afacere (no big deal, cum ar zice americanizaţii noştri – cu un singur „i”). Nu reprezintă o mare realizare culinară, dar are o deosebită importanţă atât nutritivă, cât şi cromatică (adică dă bine în poze). Merită încercată reţeta, mai ales că a început să apară prin pieţe spanacul proaspăt. Va ieşi ceva extraordinar de simplu, fără lapte, fără făină, în general fără alte adaosuri care nu aduc beneficii suplimentare, din punctul de vedere al unei alimentaţii sănătoase. Este făcută pe principiul KISS (continuarea aici)
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....